Schitterende presentatie, enthousiaste kandidaten!

  • img_4324
  • img_4325
  • img_4348
  • img_4352
  • img_4360

Preselectie in het kader van hun deelname aan "de slimste gemeente"

Op donderdag 17 oktober organiseerde de Stad Halen in samenwerking met Quizconcept de eerste Halense individuele quiz in GC De Rietbron. Alle kandidaten namen deel aan 4 voorrondes met telkens 10 vragen en een fotoronde met 20 foto’s. Dankzij de sterke kandidaten werd het een spannende strijd. Bij de vrouwen speelden Lokke Willems en Annelore Verbeeck het finalespel.

Bij de mannen gingen de 4 sterkste spelers van de voorrondes door naar het finalespel: Dirk Mercelis, Tim Reumers, Tim Vanderstukken en Mark Vanden Eede. Zij speelden 3 finalerondes van 10 vragen, waarbij telkens 1 speler afviel. Na een super spannende eindstrijd tussen Mark Vanden Eede en Tim Vanderstukken besliste de laatste vraag wie de winnaar werd.
Tim Vanderstukken mag samen met Annelore Verbeeck de Halense eer gaan verdedigen tijdens de Limburgse preselectie die Woestijnvis organiseert op zondag 27 oktober. We wensen hen proficiat en heel veel succes in de volgende ronde! Hopelijk kunnen we binnenkort samen voor hen gaan supporteren tijdens de opnames van de Slimste Gemeente.

Dankzij de schitterende presentatie van de sympathieke Mariska en de spannende strijd tussen onze enthousiaste kandidaten was het een heel geslaagde avond, voor zowel de deelnemers als de supporters, die soms op het puntje van hun stoel zaten en af en toe een beetje te enthousiast zelf mee de vragen probeerden op te lossen. Bedankt deelnemers, juryleden, supporters, Hans en Mariska van Quizconcept en iedereen die heeft geholpen!

"An Verlaenen, Cultuurbeleidscoördinator en organisatrice van het event"

Referentie details

Categorieën: 
Algemeen
Buzzer-quiz
Datum: 
donderdag, 17 oktober, 2013
Locatie: 
Halen